WONINGBOUW

Sinds 1988 is Den Dunnen betrokken bij de realisatie van woningbouw projecten. We bieden een veelzijdig aanbod bouwkundige producten en diensten, aangepast aan de persoonlijke eisen en wensen van onze opdrachtgevers of eindgebruikers. Deze producten en diensten hebben betrekking op grootschalige verbouwingen, (monumentale) renovaties, individuele nieuwbouw (villa bouw) en seriematige nieuwbouw.

Voor alle projecten geldt dat een persoonlijke benadering samen met kwaliteit centraal staan. Deze kwaliteit vindt u terug in individueel maatwerk, relevant bouwkundig advies, ervaren personeel, eigen in-huis productie mogelijkheden en een groot netwerk aan betrouwbare bouwpartners.

Den Dunnen ondersteunt opdrachtgevers en eindgebruikers vanaf de initiatieffase tot en met realisatie en onderhoud. In veel gevallen adviseren wij klanten nog vóórdat het eerste schetsontwerp is opgesteld. Dit geldt voor projecten in de luxe villabouw, maar net zo goed voor de seriematige nieuwbouw van bijvoorbeeld een complete woonwijk. Door vroegtijdig in het ontwerpproces mee te denken en een actieve bijdrage te leveren als bouwpartner, kunnen projecten efficiënter worden gerealiseerd.

Bij Den Dunnen werken we graag samen in een bouwteam. Dit biedt de mogelijkheid om de aangeboden producten en diensten af te stemmen op de specifieke vraag van opdrachtgevers en eindgebruikers. Dankzij deze individuele benadering wordt de gedachtegang van het bouwen van een ‘huis’, vervangen door het bouwen van een ‘thuis’.