Comments Off on Verkoop gestart Kievitshof te Ridderkerk

Verkoop gestart Kievitshof te Ridderkerk

Posted May 2nd, 2018 in Nieuws, Te koop, Woningbouw by J.C.J.

 

De verkoop van 11 nieuw te bouwen woningen aan de Kievitsweg te Ridderkerk is gestart. Binnen het project, bekend als de Kievitshof, zullen 6 twee-onder-één-kap woningen en 5 levensloopbestendige woningen gerealiseerd gaan worden.

Comments Off on 1ste kopersdag project de Scholekster

1ste kopersdag project de Scholekster

Posted April 20th, 2018 in Nieuws, Woningbouw by J.C.J.

Vandaag is de eerste kopersdag georganiseerd voor de toekomstige bewoners van project de Scholekster te Hendrik-Ido-Ambacht. De 8 twee-onder-één kap woningen, welke prachtig zijn gelegen aan het water, krijgen steeds meer vorm door de recent geplaatste kapconstructies van de hoofdgebouwen.

Comments Off on Voortgang project Windkracht 3

Voortgang project Windkracht 3

Posted April 9th, 2018 in Nieuws, Project ontwikkeling, Woningbouw by J.C.J.

De funderingen voor de 16 nieuw te bouwen woningen van project Windkracht 3 zijn aangebracht. De begane grondvloeren zijn bij meer dan de helft van de woningen reeds aangebracht en bij de eerste woningen wordt gestart met de uitvoering van de dragende binnenwanden.

Comments Off on Laatste kopersdag project CPO Morgenslag

Laatste kopersdag project CPO Morgenslag

Posted April 6th, 2018 in Nieuws, Woningbouw by J.C.J.

De luxe appartementen aan de Tiendweg te Hardinxveld-Giessendam naderen haar voltooiing. Volgende week zal gestart worden met de balustrades van de terrassen. De oplevering zal in het tweede kwartaal van dit jaar plaats vinden.

Comments Off on Voortgang vrijstaande woning Morgenslag

Voortgang vrijstaande woning Morgenslag

Posted April 6th, 2018 in Nieuws, Woningbouw by J.C.J.

Vandaag, 6 weken na de start van de bouw, is de hoofdopzet van de nieuwe vrijstaande woning aan de Tiendweg te Hardinxveld-Giessendam inmiddels zichtbaar geworden. Een mooie referentie van de snelheid waarbij traditioneel gebouwd kan worden.

Comments Off on Start bouw 16 woningen te Hardinxveld

Start bouw 16 woningen te Hardinxveld

Posted March 1st, 2018 in Nieuws, Project ontwikkeling, Woningbouw by J.C.J.

Project Windkracht 3, de laatste fase binnen wijk de Morgenslag te Hardinxveld-Giessendam, is deze week aangevangen. Het project heeft betrekking op de bouw van 16 woningen waarvan 6 levensloopbestendige woningen. Na een zeer succesvolle verkoop waren vrijwel alle toekomstige bewoners samen met wethouder van Houwelingen aanwezig bij de viering van de ‘eerste paal’. ‘De start is altijd een mooi moment om te vieren en biedt meteen de gelegenheid om de buren binnen het project te kunnen ontmoeten’. Sinds de start van fase 1 in 2015 zullen, na het gereedkomen van deze woningen, bijna 50 nieuwbouw woningen door onze onderneming binnen de wijk ontwikkeld en gerealiseerd zijn.

Comments Off on Start bouw vrijstaande woning te Hardinxveld

Start bouw vrijstaande woning te Hardinxveld

Posted February 26th, 2018 in Nieuws, Woningbouw by J.C.J.

Vandaag is gestart met de bouw van een nieuwe vrijstaande woning nabij de Tiendweg te Hardinxveld-Giessendam. De woning, welke een moderne en strakke uitstraling zal krijgen, zal nabij de entree van de wijk de Morgenslag gerealiseerd worden. De woning zal in het 3de kwartaal van dit jaar opgeleverd worden. 

Comments Off on Verkoop gestart tweekapper Hardinxveld!

Verkoop gestart tweekapper Hardinxveld!

Posted February 23rd, 2018 in Nieuws, Project ontwikkeling, Te koop, Woningbouw by J.C.J.

De verkoop van een ruime tweekapper aan de Parallelweg te Hardinxveld-Giessendam is gestart. De nieuw te bouwen woningen nabij de kruising van de Parallelweg / Sluisweg zullen in een eigentijdse architectuur worden gerealiseerd. Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met Alblasserwaard Makelaars, tel. 0184-670733.

Comments Off on 2de Kopersdag project CPO Morgenslag te Hardinxveld

2de Kopersdag project CPO Morgenslag te Hardinxveld

Posted February 23rd, 2018 in Nieuws, Woningbouw by J.C.J.

In navolging op de eerste kopersdag is vandaag de tweede kopersdag georganiseerd voor de toekomstige bewoners van het appartementencomplex aan de Tiendweg te Hardinxveld-Giessendam. Bijna alle steigers zijn inmiddels verwijderd, waardoor het pand goed zichtbaar is geworden binnen de wijk. Binnenkort zal worden gestart met de interieurwerkzaamheden. De oplevering van de appartementen staat op de planning in het tweede kwartaal van dit jaar.

Comments Off on Voortgang villa te Oud-Alblas

Voortgang villa te Oud-Alblas

Posted February 8th, 2018 in Nieuws, Woningbouw by J.C.J.

De begane grond vloer en ruwe binnenwanden van de nieuw te bouwen villa te Oud-Alblas zijn gereed. In de komende weken zal de eerste verdiepingsvloer geplaatst worden.

'